Ποταμός

Φουσκωτά για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Το πρώτο θαλάσσιο πάρκο μας βρίσκεται μόλις 37 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον Ποταμό Επανομής, και σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούν οι ποιοτικές διακοπές. Τα Beach bar που βρίσκονται ακριβώς δίπλα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους δροσιστικά ροφήματα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ενώ παράλληλα σε μια απόσταση μικρότερη των 600 μέτρων θα βρείτε 2 εξαιρετικές ταβέρνες με πλούσιο μενού και υπέροχες γεύσεις.

Η παραλία Ποταμός χαρακτηρίζεται από μοναδικά κρυστάλλινα νερά μέσα σε μια απέραντη έκταση άμμου, που δημιουργεί ουσιαστικά ένα ακρωτήριο, ενώ είναι γνωστή και για το ιδιαίτερης ομορφιάς διάσημο ναυάγιο που απέχει μόλις λίγα λεπτά και σίγουρα θα σας προτείναμε να το επισκεφτείτε.

Σε αυτό το φανταστικό σημείο που απέχει μόλις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε να δημιουργήσουμε το πρώτο μας θαλάσσιο πάρκο, με φουσκωτά για μικρά και μεγάλα παιδιά που θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς τους αισθάνονται σιγουριά, καθώς για την ασφάλειά τους μεριμνά ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό από ναυαγοσώστες.

Θέλοντας να σας προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς, στις εγκαταστάσεις του Palm3 Waterpark με έδρα τη Χαλκιδική θα βρείτε τερματικό POS για την πληρωμή, όπως και ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμοι να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με τα παιχνίδια, τους κανόνες ασφαλείας, αλλά και να σας προτείνουν ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα της περιοχής.

Ατελείωτες Ώρες Παιχνιδιού

Θαλάσσιο Πάρκο Ποταμού

Διεύθυνση

Παραλία Ποταμού

Τηλέφωνο

6980153914 (Τσιπουρίδου Κωνσταντίνα),
6978550774 (Τσιπουρίδου Κατερίνα)

Ωράριο

Δευτέρα - Κυριακή: 10:00 - 20:00

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Για οποιαδήποτε πληροφορία
ή κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνικά
This site is registered on wpml.org as a development site.